Előfizetői tartalom

Halálos áldozatok tömkelegét követeli évente a 10 legveszélyesebb munkahely

Portfolio
Hiába biztonsági előírások és intézkedések tömkelege, sajnos még mindig évente több ezren halnak meg munkahelyi balesetekben, még az olyan fejlett országokban is, mint az Egyesült Államok. Az amerikai munkaügyi statisztikai hivatal (BLS) nemrég kiadott egy elemzést, melyben listázzák a 2016-ban legtöbb halálos balesetet követelő munkaköröket - ebből megnéztük, melyik a 10 legveszélyesebb.

10.-8.. 10. Közterület-karbantartóFotó: ShutterstockA parkokban, utcákon, egyéb közterületeken lévő növényzet ápolásával foglalkozó szakemberek gyakran elektromos gépekkel, fűrészekkel dolgoznak, illetve fákra másznak fel, melyből számos sajnálatos baleset adódik. Rengeteg karbantartó mégis a munkája közben elszenvedett közlekedési balesetben halt meg tavalyelőtt, 100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés