Előfizetői tartalom

Hatalmas leépítést tervez a Telenor

MTI
|
Portfolio
A Telenor menedzsmentje több várakozását és tervét is megosztotta a befektetőkkel a negyedik negyedéves beszámoló közzétételét követően. A munkavállalók szempontjából a legfontosabb hír az a tervezett 6000 fős elbocsátás, amelyet a cégcsoportnál kívánnak végrehajtani a szolgáltatások automatizálása és az átfedések megszüntetése által.

Közzétette negyedik negyedéves beszámolóját a Telenor, amelyből kiderült, hogy a norvég távközlési cég 32 milliárd koronás árbevétel ért el, amely 1 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A cégcsoport EBITDA-ja 11, 8 milliárd koronára emelkedett a 2016 negyedik negyedévében elért 10,6 milliárd koronáról. A nettó eredménysoron viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés