Előfizetői tartalom

Hatalmasat emelkedett az Opus

Portfolio
Az ázsiai indexek összességében emelkedtek a hét első napján, az európai tőzsdék felemásan teljesítenek hétfőn, a Renault részvényeinek árfolyama azonban nagyot esett, miután a társaság vezérét, csalással vádolták meg és letartóztatták. A magyar tőzsde végül pénteki záróértéke közelében fejezte be a napot, míg a blue chipek felemásan teljesítettek. Erősen indították a hetet a Mészáros-részvények is, bár a Konzum lendülete a nap végére elfogyott, az Opus jelentős emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést.

2018. november 19. 17:17 Megosztás Stagnált a BUX, nagyot emelkedett az Opus A hétfői kereskedés első felében emelkedett a magyar tőzsde, kora délután azonban alábbhagyott a lendület és a BUX lefordult, majd a délutáni, mérsékelt esést ledolgozva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés