Előfizetői tartalom

Így mobiloznak a magyarok - Drámai változás a felhasználás területén

Portfolio
A legfrissebb Connected Consumer Study szerint, a magyar lakosság 65 százaléka rendelkezik okostelefonnal. Az eszköz elterjedésével gyökerestül megváltoztak az internetezési szokásaink, hiszen menet közben most már nem csak információt keresünk, vagy videót nézünk, hanem egyre gyakrabban vásárolunk is - írja a Google közleményében. Ez komoly kihívást jelent a vállalkozások számára is, mivel ha meg akarnak felelni a felhasználói elvárásoknak, gyors és zökkenőmentes mobilélményt kell biztosítaniuk.

Egyre nagyobb a mobil szerepeAnnak ellenére, hogy az okostelefonok 20 éve kerültek a piacra, 2017-re olyannyira elterjedtek, hogy a felmérésben szereplő mind a 63 országban meghaladta az 50 százalékot a mobilról internetezők aránya. A tanulmány szerint globális szinten átlagosan az emberek 76 százaléka mobil eszközről megy fel a világhálóra. Az egyes országok között jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés