FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Indul a hazai gyorsjelentési szezon - A Mol nyitja a sort

Portfolio
Hamarosan megkezdődik a negyedéves jelentési szezon a magyar tőzsdén is, augusztus 2-án a Mol nyitja a sort a második negyedéves beszámolójával, majd a rákövetkező héten jelent majd a Richter, a Magyar Telekom és az OTP is. Összeszedtük, hogy mikor jelentenek a hazai cégek és melyek a hazai gyorsjelentési szezon legfontosabb időpontjai.

Hamarosan elkezdődik a második negyedéves gyorsjelentési szezon a magyar tőzsdén, a hazai blue chipek közül elsőként a Mol jelent majd augusztus 2-án, majd a Mol beszámolóját követő hét különösen izgalmas lehet, miután a Richter augusztus 6-i beszámolója után augusztus 7-én a Magyar Telekom-, majd augusztus 9-én az OTP második negyedéves számait ismerhetik meg a befektetők....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés