Előfizetői tartalom

Indul itthon a jelentési szezon - Mire számítsunk?

Portfolio
Javában zajlik a világban a negyedéves jelentési szezon és lassan a hazai cégek is elkezdik közzétenni az október-decemberi időszakra vonatkozó számaikat. A magyar blue chipek közül elsőként a Richter jelent, a hazai gyógyszergyártó a héten publikálja a negyedéves gyorsjelentését. Összeszedtük, hogy a Thomson Reuters elemzői konszenzusai alapján melyik blue chipnél mire számíthatunk.

RichterA hazai blue chipek közül elsőként a Richter teszi közzé gyorsjelentését. A negyedév eredményeit befolyásoló tényezők közül az egyik legfontosabb, hogy az Esmya végül visszakerült a piacra, de korlátozásokkal. kérdéses, hogy hogyan alakult a társaság fontos termékének értékesítése. A másik, hogy tudott-e folytatódni az amerikai értékesítések dinamikus növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés