Előfizetői tartalom

Melyik magyar részvénybe érdemes fektetni?

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde oktatási tevékenységének egyik célja, hogy bővítse a lakosság tőkepiaci ismereteit, főként ezzel a céllal indult a BÉT oktatási tevékenységeit összefoglaló BÉT Akadémia rendezvénysorozat is, amelynek következő állomásán az eszközallokáció témaköre kerül bemutatásra. Profi befektetők világítják meg, hogyan érdemes szétosztani az egyes eszközosztályok között a befektetésre szánt pénzünket, mi a logika a diverzifikáció mögött, és hogy hogyan lehet optimális hozam-kockázatot elérni. Az eseményen kiderül, hogy a jelenlegi tőkepiaci környezetben hogyan illeszthetők be a hazai részvények a befektetők portfóliójába, és arról is szó lesz, hogy melyik magyar papírokban látnak fantáziát a profi befektetők.

Eszközallokáció gyakorlatbanA Budapesti Értéktőzsde 2016-2020-as stratégiájának egyik kiemelt célja a lakosság pénzügyi ismereteinek fejlesztése, részben ezzel a céllal jött létre a 2016 óta tartó BÉT Akadémia rendezvénysorozat, amelynek következő, április 26-i állomása a Portfolio szakmai támogatásával kerül megrendezésre. Az ingyenes esemény központi témája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés