Előfizetői tartalom

50 milliót is szerezhetnek az MKB Fintechlabjában résztvevő startupok

Portfolio
Minden eddigit felülmúló számú, 112 startup jelentkezett a világ minden tájáról az MKB Fintechlab 2019-es nemzetközi inkubációs programjára. A január 9. és 11. között Budapesten megrendezett kiválasztási táborban 18 startup versengett azért, hogy közülük a legjobbak bekerülhessenek a márciusban induló inkubációs programba.

Az MKB Fintechlab 2019-ben immáron harmadik inkubációs programját bonyolítja le. A 112 idei jelentkező közül személyes és online interjún keresztül került kiválasztásra az a 18 startup, akik meghívást kaptak a kiválasztás utolsó körére, a kiválasztási táborba. A háromnapos esemény célja, hogy az MKB Fintechlab és az MKB Bank mentorai, szakértői és a startupok éles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés