Előfizetői tartalom

A BKK totálisan újratervezte a budapesti e-jegyrendszert

Portfolio
A BKK Igazgatósága a nyár elején támogatta a fővárosi elektronikus jegyrendszer jelentős áttervezését, miután kiderült, hogy a korábbi menedzsment által rögzített műszaki feltételek megtartásával a tervezett rendszer egyszerűen működésképtelen lenne. Az átfogó módosítások a projekt véghatáridejét és forrásigényét nem érintik - olvasható a BKK közleményében.

ÚjraterveznekA projekt eredeti szerződéses keretei közötti megvalósításával párhuzamosan közel egy évig tartó átfogó vizsgálatok és azok eredményét felhasználva elkészült műszaki és projekttervek alapján vitatta meg az elektronikus jegyrendszer (AFC) projekt újratervezésével kapcsolatos kérdéseket a BKK Igazgatósága 2016. május végén. A megismert tények alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés