Előfizetői tartalom

Beperelte a Twitter az amerikai kormányt

Portfolio
Pert indított a Twitter az Egyesült Államok kormánya ellen a felhasználói adatok kikérésével kapcsolatban. A mikroblog-szolgáltatásokat kínáló cég azt szeretné elérni, hogy informálhassa a felhasználóit arról, hogy pontosan milyen adatokat kell kiadnia az állami szerveknek. Az elmúlt hónapokban az adatbiztonsági kérdések ismét felszínre kerültek, főleg az Edward Snowden által kirobbantott botrány után.

Folytatódik az internetes megfigyelési botrány, most a Twitter jelentette be, hogy pert indított az Egyesült Államok kormánya ellen. Az amerikai internetes cég azt szeretné elérni a bíróságon, hogy joga legyen informálni a felhasználókat arról, hogy pontosan milyen adatokat kell róluk kiszolgáltatnia az állami szerveknek. Az internetes megfigyelési botrányt Edward Snowden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés