Előfizetői tartalom

Erre figyelj hétvégén, ha nem akarsz parkolós bírságot fizetni

MTI
A tervezett karbantartási munkák miatt 2016. május 7-én 22.00 órától május 8-án hajnali 03.00 óráig nem lehet vásárlásokat indítani a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben, így nem fog működni az országosan egységes mobilparkolás és az autópálya használatával összefüggő mobilfizetéssel megvásárolható e-matrica és HU-GO viszonylati jegy - közölte csütörtökön a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy a mobilfizetési rendszer karbantartása, üzemszünete nem indok a parkolás, az autópályamatrica, vagy a HU-GO viszonylati jegy megvásárlásának elmulasztására, annak hiánya büntetés kiszabásához vezet. A mobilfizetési társaság ajánlotta, hogy az üzemszünet ideje alatt a parkolójegyet a parkoló-automatáknál, autópályamatricát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés