Előfizetői tartalom

Felforgatják a pénzügyeket: a magyar bankok lenyomják az egész régiót?

Portfolio
A magyarországi bankok a tervek szintjén kimagaslóan felkészültnek tűnnek régiós versenytársaikhoz képest az új pénzforgalmi irányelv, vagyis a bankok életét felforgató PSD2 szabályozás utáni időszakra. Ugyanakkor - méretükből fakadóan is - kevesebb pénzt áldoznak erre, mint például lengyel vagy éppen cseh versenytársaik. Elsősorban a fizetési módozatoknál, a mindennapi bankolásban várhatunk nagy újdonságokra, de nem a kicsi induló fintechektől, hanem techtitánoktól, nagybankoktól és stabil fintech vállalatoktól - derül ki a Deloitte két PSD2 kapcsán készített felmérésből.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 A PSD2 utáni új világról kiemelt témaként lesz szó az idén hatodik alkalommal megrendezendő Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkon. Az első 20 jegy kedvezményes áron kapható! Információ és jelentkezés Szeptember végén nyújtotta be Varga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés