Nemzetközileg is az elsők között léphet piacra blokklánc alapú, adatvezérelt biztosítási termékével a magyar tulajdonú RowanHill Global technológiai tanácsadó és fejlesztő cég - olvasható a társaság közleményében.

A Rowanhill Global hamarosan piacra lép egy blokklánc alapokra helyezett, adatvezérelt, egy adott piaci igényre választ adó biztosítási termékkel, ami lehetővé teszi, hogy káresemény esetén azonnal megtörténjen a kifizetés az ügyfél részére.

Az insurtechben aktív innovációs műhely Szota Szabolccsal is szorosan együtt működik többek között az InsurWiz nevű leányvállalatán keresztül. Szota Szabolcs elmondta:

Adatvezérelt, blokkláncon alapuló biztosítási termékünkkel a tervek szerint jövő év elején lépünk a hazai és nemzetközi piacra.


Az InsurWiz ügyvezető igazgatója Urbán Viktor, a RowanHill Global Project Managere, aki jövő szerdai GDPR 2.0 konferenciánkon moderátorként vesz részt.

Dr. Urbán Viktor

Project Manager

RowanHill Global Kft.

dr. Urbán Viktor, jogász, projektmenedzser, 10 éven át volt a kormányzati informatikai csúcsszervek munkatársa, illetve IT és e-ügyintézési vonatkozású ÁROP, GINOP, KÖFOP projektekben látott el menedzsment feladatokat.... Tovább »