Előfizetői tartalom

Hülyeség az okostelefon? Na akkor ezt a 10 kütyüt nézd meg!

Portfolio
Lezajlott az év egyik legjobban várt eseménye a fogyasztói elektronika iránt rajongók számára, a CES. Több ezren mutatták be a legújabb fejlesztéseiket Las-Vegasban a héten. Itt megtalálták az érdeklődők a legfejlettebb autókat, háztartási eszközöket és szórakoztató elektronikai készülékeket, de mint minden évben, most is felbukkantak meghökkentő tárgyak. De mik voltak a legkülönösebb kütyük? Az okos-snowboard? Az agyunkra hullámokkal ható hangulatszabályozó? Az ember kinézetű robot? Vagy talán a háziállatokra szerelhető nyomkövető? Szubjektív válogatásunk következik.

Hangulatszabályozó és okosöv. Mi az a CES? A januárban megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronic Show) az év első fontos eseménye a technológia szektor számára. Az elsőt 1967-ben rendezték New Yorkban, de most már minden évben Las Vegas ad színteret az eseménynek. A CES a fogyasztói elektronikában tevékenykedők cégek kiállítása és vására. Nem nyilvános esemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés