FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Kinőtt a semmiből egy mindenkit megfigyelő biztosító

Kialudtad magad? Gyorsan hajtasz? Mennyit dolgozol? Mindezek alapján megmondja a biztosítód, mennyire élsz kockázatos életet, és ez fogja meghatározni, év végén mennyi pénzt kapsz vissza felelősségbiztosításod évközben befizetett díjából. A forradalmi újításokat bevezető lichtensteini One Insurance digitális biztosítót felvásárolta a közelmúltban egy innovatív online alkuszcég, a svájci Wefox, amely gőzerővel terjeszkedik, és egyre több országba viszi el a One újításait.

Biztosítás 2019 Az insurtech témájával is kiemelt helyen foglalkozunk Biztosítás 2019 konferenciánkon, március 5-én. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Wefox Group egy zürichi központú digitális piactér, egy online alkusz, amely a brókereknek portfóliókezelési felületet ad, a biztosítóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés