FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Klímaváltozás elleni programot indít az MNB

Portfolio
Az MNB Zöld Programot indít a környezet megóvását célzó magyarországi pénzügyi szolgáltatások támogatása érdekében, illetve a piaci szereplők és saját ökológiai lábnyomának további csökkentésére. A jegybank díjat alapít a zöld pénzügyekért legtöbbet tevő pénzügyi intézményeknek, maga pedig januárban csatlakozott a környezet fenntarthatóságáért létrehozott nemzetközi pénzügyi felügyeleti és jegybanki szervezethez (NGFS) - olvasható az MNB közleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Zöld Programot hirdet meg a klímaváltozáshoz és más környezeti problémákhoz kapcsolódó kockázatok csökkentése, a magyarországi zöld pénzügyi szolgáltatások bővítése, az ezzel kapcsolatos hazai és nemzetközi tudásbázis szélesítése, illetve a pénzügyi szereplők és saját ökológiai lábnyomának további mérséklése érdekében. A program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés