Előfizetői tartalom

Magyarországon is tombol a fintech-forradalom, mit kaphatunk tőle?

Portfolio
Vajon az új uniós pénzforgalmi irányelv (PSD2) mit hoz a bankoknak üzleti, és mit kiberbiztonsági szempontból, és mit jelent a biztosítóknak? Lemarad vagy élre tör a bankszektorunk a technológiai fejlődésben? Aggódnunk kell-e a legújabb kibertámadások miatt? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekről vitatkoztak előadóink a május 30-án tartott Pénzügyi IT konferenciánkon, de nem csak ők, hanem a szakmai közönség is ítéletet mondott. Most az ő véleményüket mutatjuk be.

Közel 250 fő részvételével zajlott május 30-án Pénzügyi IT 2017 konferenciánk a Sofitel Budapest Hotelben. A konferenciát felvezető panelünkben Csányi Péter (OTP), Sztanó Imre (NN), Bacsó Gergely (McKinsey) vitatkozott Bán Zoltán (Net Média/Portfolio) moderálása mellett a világ fintech trendjeiről, és arról, mindebből Magyarországon mit éreznek a hagyományos szereplők....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés