Előfizetői tartalom

Minden kiadásodat közzéteszi az interneten egy program, mégis milliók imádják

Képzeld el, hogy az interneten az összes ismerősöd látja, hogy mikor, mennyit, mire költesz. Ez a sokaknak talán bizarr tulajdonság teszi vonzóvá milliók számára a Venmót, akik készpénz vagy kártyahasználat helyett előszeretettel használják közösségi médiumként is az alkalmazást. Bár már népszerűbb ez a pénzügyi app, mint a legtöbb nagybank saját alkalmazása, a Venmót üzemeltető PayPal még mindig nem tud pénzt kivenni a rendszerből, ráadásul a technológia biztonságossága miatt is egyre többen aggódnak.

Itt a készpénzgyilkos csodaapp?A Venmo alapvetően egy amerikai személyek közti (peer-to-peer) pénzátutalást lehetővé tévő alkalmazás, úgy működik, hogy csatolunk hozzá egy bankkártyát, majd e-mailcím, telefonszám vagy Venmo-felhasználónév alapján beazonosítjuk, hogy kinek szeretnénk utalni. Lehet a Venmo mellé Mastercard-kártyát is igényelni, ezzel fizetni és 400...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés