Előfizetői tartalom

Összegyűjt rólad minden rosszat, ami fenn van az interneten egy startup

Huszák Dániel, Tel-Aviv
Épült egy számítógépes alkalmazás, amely minden rosszat, ami az interneten megtalálható rólad összegyűjt és a felhasználó elé tár, emellett megismerkedtünk egy olyan céggel is, ami azt elemzi, hogy mely cégek gyűjtenek rólad az engedélyek nélkül személyes adatokat és egy olyannal is, amely pénzügyi tanácsadók véleménye alapján segít befektetési döntéseket meghozni egyszerre akár több ezer felhasználnóak. Bemutatkoztak az izraeli digitális startupok.

Ornit Shinar, a Citi Israel nemzetközi innovációs és tőkebefektetési igazgatója az ország startup-világában zajló tőzsdei bevezetésekről (IPO) elmondta, hogy a legnagyobb dobás az elmúlt években a MobilEye 15,3 milliárd dolláros bevezetése volt 2017-ben, tavaly pedig az Orbotech 3,4 milliárd dolláros IPO-ja volt a legnagyobb. Rengeteg céget meg is vesznek nagyobb játékosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés