Előfizetői tartalom

Szépen lassan kinyírja a Waze-t a Google

Portfolio
A Google még 2013-ban vásárolta fel az autós navigációra kitalált térképszoftvert fejlesztő Waze-t, és azóta szépen lassan építi be a Waze alkalmazásának különböző feature-jeit a saját brand alatt futó Google Mapsbe. Most egy újabb funkció kerül bele a Goole Mapsbe: a forgalom lassulását is jelezhetjük az utazótársaknak az appal.

A Google saját brandjén futó térképszolgáltatása újabb feature-t kapott a Waze-ből: már a forgalom lassulását is jelezhetjük a többi utazónak. A Waze-ből átvett feature-ök között már eddig is szerepelt az appban a baleset és a rendőrségi sebességmérés bejelentése. Egyelőre úgy néz ki, csak tesztelik az új funkciót, ugyanazzal a verziójú appal nem mindenkinek látszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés