Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
Kínában emelkedtek az ingatlanárak, amire több mint egy éve nem volt példa, ezzel pedig sokan az ingatlanpiac visszapattanására számítanak. Továbbra sincs megegyezés a görög adósságrendezéssel kapcsolatban, az országban több ezer ember tüntet. Fontos vállalati hírek érkeztek, az MAN több ezer embert bocsátana el, a Nokia térképes üzletágáért pedig tovább folyik a harc a német autógyártók között.

Kínában az új ingatlanok ára az elmúlt 13 hónapban, májusban emelkedett először, az elemzők szerint ez jelentheti az ingatlanpiaci árzuhanás alját. Az átlagos ingatlanárak 70 nagyvárosban 0,2 százalékkal emelkedtek az elmúlt hónapban. A jó hír ellenére viszont nem látható egységes irány a kínai tőzsdéken. Tovább folytatódik a görög dráma, több ezer tüntető vonult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés