Előfizetői tartalom

Itt vannak az első hazai végzősök az ELITE Programban

Portfolio
Közel két éve indultak el az első hazai vállalatok a Budapesti Értéktőzsde segítségével a speciálisan kkv-k számára létrehozott ELITE Programban, az első vállalatok pedig már el is végezték a programot. A BÉT által szervezett ma esti rendezvényen a 4 végzős, a Megakrán, az XAPT, az UBM és a Tranzit-Food kapott elismerést, a BÉT elnök-vezérigazgatója, és a vállalatok vezetői pedig beszéltek a képzés legfontosabb tapasztalatairól.

Itt vannak az első végzősökVégh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója köszöntötte a jelenlévőket abból az alkalomból, hogy megvannak az ELITE Program első magyar végzősei. A résztvevő cégek és a BÉT kollégái is nagyon sok energiát és munkát tettek abba, hogy sikeres legyen a program, amely fontos szerepet tölt be abban, hogy a hazai kkv-k körében is erősítse az equity...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés