Előfizetői tartalom

Játék-streaming platformot indít a Google, mélybe rántva a konkurens gyártók árfolyamát

Portfolio
Saját játék-streaming szolgáltatást jelentett be a Google, a társaság Stadia néven indítja útjára a felhő-alapú játék szolgáltatását, a Google bejelentése után a konkurens játékgyártók részvényei nagyot estek ma, a Sony és a Nintendo részvényei egyaránt 3 százalék feletti eséssel zárták a szerdai kereskedést a japán tőzsdén.

A Google kedden, a San Franciscó-i Game Developers Conference keretében saját játék-streaming szolgáltatás elindítását jelentette be, a Stadia névre keresztelt streaming platform részleteivel kapcsolatban a társaság videójátékokért felelős vezetője kiemelte, hogy a szolgáltatás felhő-alapú, és a felhasználónak a játékhoz nincs szüksége PC-re vagy konzolra, és az adott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés