Előfizetői tartalom

Magyar cég újítaná meg a munkaerőtoborzás rendszerét

Portfolio
Tavaly szeptemberben indult a Talentuno nevű magyar startup, amely a munkaerőtoborzást kívánja új, közösségi alapokra helyezni. A startup innovációja abban rejlik, hogy egyedi platformot szolgáltat nemzetközi toborzásra, amelyhez bárki csatlakozhat. A startupban nemrég tőkebefektetést hajtott végre az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő és a Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt. 4 millió euró értékben.

Portfolio HR Revolution 2019 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio HR Revolution Konferencián! Információ és jelentkezés A Talentuno célja a HR-szakma demokratizálása - hangzott el a cég csütörtöki sajtótájékoztatóján. A márkát a Global Websolutions tulajdonolja, a vállalkozást 2016-ban indították...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés