Előfizetői tartalom

Kedden dől el a magyar Mercedesek sorsa

Portfolio
Ahogy arról korábban beszámoltunk, több idehaza gyártott Mercedes modellt sem lehet Franciaországban forgalomba helyezni, mivel légkondicionálójukban olyan hűtőfolyadékot alkalmaznak, ami nem felel meg az Európai Unió előírásának. Ugyanakkor pénteken úgy tűnt, hogy pont kerül az ügy végére, de nem így történt. Ugyanis a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács bejelentette, hogy jövő keddre halasztja döntését a Mercedes kompakt autóira vonatkozó regisztrációs tiltással kapcsolatban - írja a Reuters.

Megremegett a döntéshozók keze A pénteki két órás meghallgatást követően a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács bejelentette, hogy jövő keddre halasztja az ítéletének meghozatalát azzal kapcsolatban, hogy feloldja-e a Mercedes kompakt autóira vonatkozó regisztrációs tiltást az országban vagy sem. A bíróság elnöke, Jacques-Henri Stahl...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés