Érdekel a kereskedés izgalmas világa? Befektetési döntésed meghozatalához szívesen hívnál segítségül indikátorokat? Megismernéd a főbb indikátorok működését, hogy azok támogassák kereskedésed? Ha az előző kérdésekre igen a válasz, webináriumunk neked szól.
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az 1970-es években indikátor őrület tombolt Amerikában. Aki kicsit is adott magára, az gyorsan kifejlesztett egy indikátort, amelyet aztán szerényen magáról nevezett el. Így találkozhatunk olyan hangzatos nevű indikátorokkal, mint a Chaikin oszcillátor, Bollinger szalag, a Williams vagy a McClellan indikátorok.

Kereskedés indikátorokkal - online előadás MA


Az indikátorokat javarészt az árfolyamból származtatjuk, így emelkedő árfolyam esetében jellemzően emelkedő indikátorral, míg süllyedő árfolyam esetén csökkenő indikátorokkal találkozhatunk.

Az indikátorok használatával tehát nem fogjuk a jövőt látni, azonban megfelelő alkalmazásukkal előnyhöz juthatunk a kereskedés során. Segítenek továbbá a nagy hozamú beszállási pontok azonosításában is. Ha kíváncsi vagy arra, egy profi kereskedő hogyan használja az indikátorokat, előadásunk neked szól!

Regisztráció az online előadásra

Tematika
  • Bollinger szalag és használata
  • Oszcillátorok
  • Piacra lépés indikátorok támogatásával
  • Extém piacimozgások azonosítása

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Helyszín: Az internet (online előadás)
Időpont: 2018. szeptember 17. 17:30

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja