Előfizetői tartalom

Kitart a tescós leépítési pletyka

MTI
Napokon belül csoportos létszámleépítést jelenthet be a magyarországi Tesco - értesült a Magyar Idők. A lap csütörtöki számában azt írta, hogy az anyavállalat utasítására Magyarországon is egyszerűsítik a vezetői szinteket a munkakörök összevonásával. A Magyar Idők birtokába került a multicég szerdán tartott vezetői konferenciájának titkosított dokumentációja, az értekezleten az áruházlánc átalakítási terveinek egy részét ismertették.

A Nagy-Britanniában múlt héten bejelentett átalakítások - amelyek a globális hipermarketlánc költségcsökkentő törekvéseit támogatják - a leányvállalatokat is érintik, így például a Tesco Europa csoport részeként a magyarországi Tescókban is munkakörök szűnnek meg. Azonban nem csupán a hipermarketekben lévő ügyfélszolgálatok átalakítása következik, amely százas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés