Májustól korlátlan videózást kínál a Vodafone, amely az új Red Live tarifával már havi 9 990 forinttól elérhető.
Kereskedés Vodafone-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Májustól korlátlan videózást kínál a Vodafone: a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmai mellett mostantól a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids applikációk belföldön és az EU-ban történő használata sem fogyasztja az ügyfél adatkeretét - tájékoztatta a szolgáltató a Portfolio-t.

Közölték, ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetően egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A cég megbízásából készített felmérés alátámasztja, hogy a videónézés fontos a felhasználók számára: a 16-37 éves hazai internetezők 52%-a hetente néz online videós tartalmakat. A kutatásból kiderült az is, hogy korlátlan adatmennyiség esetén 46%-uk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sőt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerűbb tevékenység a videónézés.

Ügyfeleink átlagosan 20 percet videóznak naponta. Ennek jelentősebb részét Wi-Fi-n teszik most, hiszen tudják, hogy a videó az egyik legnagyobb adatfogyasztó. Az, hogy a videós tartalmak népszerűsége exponenciálisan nő, még tovább növeli a mobiladatéhséget, és hozzájárul a felhasználói szokások változásához is
- mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Az új tarifák közül a Red Live és a Red Live+ tarifák előfizetői számára lesz elérhető a korlátlan videózás. A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.

A Vodafone új tarifa portfóliójában a három Red tarifa mellett négy Go díjcsomag is elérhető lesz. A Go Talk tarifa 7 990 forintos havidíjért korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t biztosít belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra, 1GB felhasználható mobiladattal, valamint Social és Connect Pass szolgáltatással.

A Go Net díjcsomag pedig 15GB-nyi adatkeretet kínál Social Pass szolgáltatással, valamint belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra 100 perccel vagy SMS -sel, szintén 7 990 Ft-os havidíj mellett.

Az említett havidíjak készülékvásárlás nélkül e-Pack-kel 1 évre, készülékvásárlással pedig e-Pack-kel 2 évre érvényesek.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A cikk megjelenését a Vodafone Magyarország támogatta.