Előfizetői tartalom

Lefordultak a tőzsdék Amerikában

Portfolio
Lefordultak a tőzsdék a tengerentúlon arra a hírre, hogy Donald Trump és a Republikánus Párt vezetői nem tudtak megállapodni az új egészségügyi törvénytervezetről, így a ma esedékes szavazást átmenetileg elhalasztották. A szavazás azért fontos, mert képet ad arról, hogy Donald Trumpnak milyen érdekérvényesítő képessége van a párton belül. Ez ugyanis kulcsfontosságú üzenet lehet a piaci szereplők számára a jövőbeli gazdaságpolitikai intézkedések sikerességével kapcsolatban.

2017. március 23. 21:18 Megosztás Bezárt a Wall Street A zárásra sem javult a helyzet a tengerentúlon, az S&P 500 és a Nasdaq 0,1 százalékos mínuszban, míg a Dow minimálisan az előző napi záróértéke alatt zárta a kereskedést. Szektorszinten nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés