Előfizetői tartalom

Magyar kézbe kerül a Szerencsi védjegy

Portfolio
Lemond a tulajdonában álló "Szerencsi" védjegy édességeken történő használatáról a Nestlé Hungária Kft. A védjegyet ezután kizárólag a Szerencsi Bonbon Kft. használhatja. Ezzel a magyar tulajdonú vállalkozás lesz a szerencsi csokoládégyártás hagyományainak kizárólagos örököse - jelentették be 2019. december 11-én Szerencsen a cég sajtóközleménye szerint.

A Nestlé Hungária Kft. úgy határozott, hogy az édesipari termékek gyártásánál felhagy a tulajdonában lévő "Szerencsi" védjegy használatával és ezt a jogot átadja a Szerencsi Bonbon Kft-nek. A védjegyhasználati megállapodás értelmében a "Szerencsi" védjegy oltalma alatt ezentúl kizárólag a Szerencsi Bonbon Kft. forgalmazhat édesipari termékeket, így dr. Takács István...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés