Előfizetői tartalom

Már csak egy hónapot kell várni a Nokia csúcsmobiljaira

Portfolio
Új készülékekkel frissíti fel Lumia-sorozatát a Nokia. A Reuters értesülései szerint szeptember végén új okostelefonokat és táblagépeket, illetve egy hibrid készüléket, úgynevezett "phabletet" mutathat be New Yorkban. A cég, amely az utóbbi években lemaradt a mobilpiaci versenyben, valóságos termékoffenzívát indított az elmúlt hónapokban, hogy valamennyit visszarezzen elvesztett piaci részesedéséből.

Szeptember végén lesz a bemutató Újabb készülékekkel bővül a Nokia Lumia-sorozata. A piaci pletykák szerint a finn mobilgyártó szeptember végén egy nagyszabású bemutatóra készül New Yorkban. A cég több mobil készüléket is bemutathat, okostelefonon kívül egy olyan hibrid eszközt is, ami méretét tekintve az okostelefonok és a táblagépek közé esik. Technológiai blogok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés