Előfizetői tartalom

Még mindig a Toyota a világ legnagyobb autógyártója

Portfolio
Őrzi vezető helyét az autógyártók globális értékesítésének versenyében a Toyota. A vállalat értékesítései az első negyedévben is felülmúlták a General Motors és a Volkswagen eladásait. A japán autógyártó értékesítései csökkenést mutatnak év/év alapon, míg a két konkurens vállalat növelni tudta eladásait, vagyis egyre éleződik a verseny - írja a Yahoo! Finance.

A Toyota vezeti a versenyt Őrzi első helyét az autógyártók versenyében a Toyota. A vállalat bejelentette, hogy 2,43 millió darab gépjárművet értékesített az első negyedév során, amivel megelőzte a General Motorst és a Volkswagent. Ugyanakkor a japán autógyártó értékesítései 2,2 százalékkal csökkentek év/év alapon, miközben a GM és a Volkswagen növelni tudta eladásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés