Előfizetői tartalom

Megakadhat az OTP erősödése, a Mol azonban tovább emelkedhet

Portfolio
Az elmúlt hetek felpattanása után elképzelhető, hogy megakad az OTP erősödése, azonban a héten fontos szintet áttörő Mol akár még tovább emelkedhet. A hazai blue chipek technikai képe alapján az előttünk álló hét ismét mozgalmasnak ígérkezik, összeszedtük, hogy a hazai nagypapírok esetében mire érdemes fókuszálni az előttünk álló néhány nap során.

OTPJúlius első hetében felpattant az OTP, az árfolyam a 200 napos mozgóátlag visszafoglalása után az 50 százalékos Fibonacci szintet is áttörte, majd a 11 875 - 11 970 forint közötti ellenállási zónából felfelé kitörve az OTP a 12 028 forint közelében található 38,2 százalékos Fibonacci szintet is sikerrel utasította maga mögé. Az árfolyam ezután a csökkenő csatorna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés