Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul esik a MOL

Portfolio
Rég nem látott esés bontakozott ki a mai kereskedésben a MOL részvényeknél, az árfolyam technikailag több fontos szinten is könnyedén átesett, jelenleg már 5% feletti mínuszban állnak a papírok. Az esésben több tényező is szerepet játszhat, a norvég olajalap esetleges eladásai mellett Mosonyi György tegnapi részvényeladásai is az esés mellett szólnak.

Jókora esés figyelhető meg a MOL piacán, a papírok reggel óta alulteljesítik a szélesebb értelemben vett piacot, mostanra pedig az árfolyam már 5% feletti mínuszba süllyedt. Mindez azt jelenti, hogy a papírok ma több fontos technikai szintet is áttörtek lefelé, méghozzá igencsak könnyedén.A lejtmenethez ráadásul átlag feletti forgalom társul, már most 4,5 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés