Előfizetői tartalom

Megbírságolta az MNB a Csepelt

Portfolio
A Csepel ma bejelentette, hogy az MNB augusztus 15-i határozatában figyelmeztette a céget, hogy a jövőben az éves, és a féléves jelentés összeállítása során maradéktalanul tegyen eleget valamennyi jogszabályi kötelezettségének. Az MNB a célvizsgálat során feltárt jogszabálysértések miatt 2,5 millió forint összegű felügyeleti bírság megfizetésére kötelezi a társaságot.

A Csepel Holding hétfőn bejelentette, hogy az MNB. 2019. augusztus 15-i határozatában: az MNB figyelmeztette a társaságot, hogy a jövőben az éves jelentés összeállítása során maradéktalanul tegyen eleget valamennyi jogszabályi kötelezettségének; és a féléves jelentés összeállítása során maradéktalanul tegyen eleget valamennyi jogszabályi kötelezettségének. Az MNB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés