FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Megdöbbentő grafikonok a tőzsdei vérengzés áldozatairól

Portfolio
Az elmúlt héten hatalmas eladói hullám söpört végig a világ tőzsdéin, amelyet elsősorban olyan tényezőkkel magyaráztak, mint a kötvénypiaci hozamok emelkedése, a historikusan is magas vállalati értékeltség, a profitrealizálások, a későn ébredők rossz beszállóinak zárása és az esés intenzitását felerősítő kereskedési robotok működése. Így a vezető részvénypiacok hiába kezdték nagyon jól 2018-at, nincs egy sem közöttük, amelyik pluszban lenne idén. Azt pedig, hogy mekkora volt a pusztítás, az alábbi grafikonok mutatják.

Dow Jones - Egyesült ÁllamokAz elmúlt hét teljesítménye: -5,2% A 2018-as év eddigi teljesítménye: -2,1%S&P 500 - Egyesült ÁllamokAz elmúlt hét teljesítménye: -5,2% A 2018-as év eddigi teljesítménye: -2%Nasdaq - Egyesült ÁllamokAz elmúlt hét teljesítménye: -5% A 2018-as év eddigi teljesítménye: -0,4%DAX - NémetországAz elmúlt hét teljesítménye: -5,3% A 2018-as év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés