Előfizetői tartalom

Meghökkentő tények, amiket szinte senki nem tud Elon Muskról

Portfolio
Elon Musk nem csak arról ismert, hogy megalapította a trendi elektromos autókat gyártó Teslát vagy a Marsutazással kacérkodó űrtechnológiai céget, a SpaceX-et, de arról is, hogy időnként egészen vad ötletekkel áll elő a jövőt illetően. Ott van a futurisztikus közlekedési terve a hyperlooppal, vagy a Marskolónia ötlete, de azt is mondta egyszer, hogy számítógépekhez kellene kapcsolni az emberek agyát. Mindezek fényében nem csoda, hogy minden idők egyik legérdekesebb, de leginkább megosztó üzletembereként tartják számon. És sok minden van, amit nem is tud róla az emberek többsége.

Elon Musk 22 milliárd dolláros vagyonával a 40. leggazdagabb ember a világon, ez nem titok. Az Indian Express most összegyűjtött néhány kevésbé ismert tényt a milliárdos feltalálóról:Majdnem a Google-é lett a TeslaElon Musk majdnem eladta a Teslát a Google-nek 2013-ban 11 milliárd dollárért. Akkoriban az autógyártó kilátásai nagyon borúsak voltak, ezért Musk felkereste...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés