Előfizetői tartalom

Megosztottak a Mollal kapcsolatban a hazai alapkezelők

Portfolio
Áprilisban az óceán mindkét partján emelkedtek az irányadó részvényindexek, a kedvező hangulatban a magyar tőzsde új történelmi csúcsra tört, bár április utolsó hetében elfogyott a BUX lendülete és a hazai részvényindex lefordult. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők jelentős része csupán mérsékelt elmozdulást várt a magyar tőzsdén a következő 12 hónap során, a hazai alapkezelők emellett megosztottak a Mollal kapcsolatban, azonban a profi befektetők körében a midcapek népszerűsége töretlen, a hazai alapkezelők a midcapek közül ebben a hónapban az Alteo és az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit kedvelték a leginkább.

A felmérésben részvevő alapkezelők: Accorde Alapkezelő, Allianz, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor, Generali, Hold Alapkezelő, K&H Alapkezelő, OTP Alapkezelő. Áprilisban emelkedtek az irányadó részvényindexek Európában és a tengerentúlon is, az USA és Kína kereskedelmi megállapodását övező pozitív várakozások nyomán kedvező maradt a hangulat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés