Előfizetői tartalom

Megszereztük a nagy családi Tesla magyarországi árlistáját

Portfolio
Hamarosan Magyarországon is lehet majd Teslát vásárolni, és mivel az amerikai autógyártónak van 7 üléses modellje is, így a magyar nagycsaládosok állami támogatással is vásárolhatnak majd Teslát. Megszereztük a 7 üléses változatban is kapható Model X Magyarországi árlistáját, amiből kiderül, hogy alapáron, állami támogatással együtt is több mint 40 millió forintba kerül a 7 üléses elektromos autó.

Ma érkezett a bejelentés, hogy Magyarországon Tesla-szalon nyílik hamarosan, a szalon a Petőfi-híd pesti hídfőjénél lehet. A Tesla legkisebb és legolcsóbb modellje, a Model 3 márciusban jelenik meg az európai piacon, a Model S és a Model X pedig már most is elérhető, amiket a Tesla-szalont nyitó társaságnál lehet megrendelni. A magyar Teslák tulajdonosainak jó hír, hogy a tervek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés