Előfizetői tartalom

Megvan a magyar tőzsde új egyeduralkodója

Szépen nő a forgalom a magyar tőzsdén, most újra a hazai nagypapírokban, a Richterben, az OTP-ben és a Molban van nagy pörgés, a kispapírok iránt tavaly év végéhez képest csökkent az érdeklődés. Tavaly még nagy volt a verseny abban, melyik brókercégé a legnagyobb forgalom a BÉT részvénypiacán, az elmúlt hónapokban azonban a Concorde minden versenytársát lerázta.

Kiemelkedő volt a forgalom a Budapesti Értéktőzsde azonnali részvénypiacán idén februárban, a duplikált forgalom 555 milliárd forint volt, 37 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban, és 12 százalékkal magasabb, mint idén januárban. Hogy az egyes hónapok forgalmának ingadozását kiszűrjük, egy éves gördülő átlagot is számolunk a forgalmi adatokból, ez alapján pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés