Előfizetői tartalom

Mi lesz, ha jön a kereskedelmi háború?

Portfolio
A piaci szereplőket az elmúlt napok folyamán a globális kereskedelmi konfliktussal kapcsolatos hírek és beszámolók tartják izgalomban, az USA és Kína bejelentései után a befektetők egy globális kereskedelmi háború kirobbanása miatt aggódnak, aminek beláthatatlan következményei lehetnek, még Magyarországra is. Profi befektetőket kérdeztünk arról, hogy mennyire súlyos a helyzet, milyen hatása lehet a kereskedelmi háborúnak Magyarországra és a globális tőkepiacokra.

Zsiday Viktor, Citadella Alap, portfólió menedzserZsiday Viktor szerint mindez csupán az USA és Kína csatája, miután Kína az elmúlt évek folyamán több fontos kereskedelmi szervezet tagjává vált, azonban ezen szervezetek szabályait nem tartotta be maradéktalanul, ezért az amerikai elnök lépéseivel arra próbálja rábírni Kínát, hogy az általa is elfogadott szabályokat valóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés