Előfizetői tartalom

Mintha nem is lettek volna botrányok a Facebooknál (2.)

Portfolio
Erős negyedévről számolt be a Facebook az amerikai tőzsdék zárása után közzétett gyorsjelentésében, aminek örültek a befektetők, a zárás utáni kereskedésben több mint 11 százalékot száguldott a részvények árfolyama. Az adatkezelési botrányok ellenére minden régióban növekedett a felhasználószám a negyedik negyedévben, a bevétel és a profit is felülmúlta az elemzői várakozásokat.

A vártnál jobb lett a negyedévMind a bevételek, mind az eredmények szintjén az elemzők által vártnál erősebb növekedésről számolt be a Facebook tegnap, az amerikai tőzsdék zárása után közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésében. A bevétel 16,9 milliárd dollár lett, ami több mint félmilliárd dollárral múlta felül az elemzői konszenzust, az egyszeri tételektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés