Előfizetői tartalom

Miről szól A sikeres kereskedő című könyv?

Portfolio
Egy kerek történet, mely az alapoktól indulva a kereskedési stratégiák kialakításáig repít, mi több képessé tesz saját kereskedési szisztémád létrehozására. A stratégia kétségtelenül hasznos, de önmagában fabatkát sem ér. Végre is kell tudni azt hajtani, ami önfegyelmet és kitartást kíván! Utóbbiak egyből a tőzsdepszichológia területére repítik majd az olvasót.

Az átfogó kiadványból megtudod, hogy meggyőződéseid miként alakítják ki saját tőzsdei világodat. Megismered a tőzsdei sikert gátló és azt támogató érzelmeid működését, valamint az agyad döntéshozatali szűrőmechanizmusát is. Megérted, milyen belső állapotok jellemzik a sikeres tőzsdei befektetőket, így képessé válsz lemásolni sikerük esszenciáját. Megrendelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés