Előfizetői tartalom

Mit vár az idei évre a Richter?

Portfolio
Meglehetősen gyengén alakult a tavalyi negyedik negyedév a Richternél, ezt Bogsch Erik, a társaság vezérigazgatója is kiemelte a jelentést követő tájékoztatón. A Richter ismertette az idei évi bevételi prognózisait is, mely Oroszországban a tavalyi évre várt növekedésnél alacsonyabb, míg az EU 15 országokban annál magasabb. Ez utóbbiban szerepet játszik, hogy az Esmyánál tavalyhoz képest duplázódó forgalommal számolnak.

Az originális készítmény, az Esmya kapcsán Bogsch Erik elmondta, a tavalyi negyedik negyedévben a fontosabb európai országok közül Svájcban, Finnországban és Spanyolországban került bevezetésre a készítmény, és mostanra lényegében az összes európai országban forgalomba került, támogatással, vagy anélkül. Olaszország az egyedüli kakukktojás, nem lehet tudni, hogy mikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés