Előfizetői tartalom

Mobilszolgáltatás indul angliai magyaroknak

Portfolio
Az Egyesült Királyságban élő magyarokat megcélozva indít mobilszolgáltatást NordTelekom Mobile néven a NordTelekom. A pénteken indult szolgáltatás különlegessége, hogy az Angliában élő több százezer magyar mobilja olcsón, vezetékes tarifával érhető el Magyarországról, miközben a hívott félnél nincs költség, ráadásul a helyi angol, valamint nemzetközi hívások percdíja is kedvező. A NordTelekom Mobile kártyájához angol és magyar telefonszám is tartozik, a letölthető applikáció pedig ingyenes beszélgetésre kínál lehetőséget internetes kapcsolat és okostelefon használata esetén.

Különleges, az Angliában dolgozó magyarok és az itthoni rokonok, ismerősök között keletkező kommunikációs költségeket jelentősen csökkentő mobilszolgáltatással lépett az angol piacra a NordTelekom. A magyar tulajdonú vállalat SIM kártyájához két telefonszám (egy angol, egy magyar) tartozik, így helyi és nemzetközi hívásokra is versenyképes tarifákkal használható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés