Előfizetői tartalom

Gyűjtsünk hobbinkhoz kapcsolódó, különleges műtárgyakat!

Portfolio
A 19. században a gyorsuló civilizációs fejlődés a mindennapi élet tárgyait gyorsan cserélte, nemcsak a megújuló technológia, hanem új divatok létrejötte miatt is. A tárgyak sokszínű, gazdag világa vette körül az embereket és lassan kialakult a szép tárgyak kultúrája. Szinte mindenki elkezdett valamit gyűjteni élete egy szakaszában legalább. Nemzetközi, illetve helyi szinten is számos gyűjtési hullám alakult ki, mely töretlen maradt napjainkig is. Virághagymák, bélyegek, számolócédulák, szalvéták, könyvek, gyűjtési divatjáról mindenki hallott. Az elektronikus kép- és hangrögzítő eszközök olyan gyorsan változnak, hogy az elavult, már többnyire kidobásra ítélt eszközök sokakat gyűjtésre ingereltek. A hanglemezek, hangszalagok, kazetták, CD-k, stb. pedig már a zene gyűjtését is lehetővé tették.

Ha van valamilyen konkrét érdeklődési körünk, hobbink, például sport, zene, szórakozás, kultúra, gasztronómia, akkor kiegészíthetjük egy-egy érdekes, hozzá kapcsolódó használati vagy emléktárggyal. A műtárgy.com most bemutat néhány érdekes gyűjtői tárgyat. 1. TIME magazin 1957-es száma. Címlapon "Az év embere a magyar szabadságharcos". Származási hely: Amerika....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés