FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Nagyon fontos vállalást tett a Waberer's nagytulajdonosa

Portfolio
Fontos bejelentéseket tett a Waberer's többségi tulajdonosa, a CEE Transport Holdco: egyrészt tudomásul vette a vállalat által múlt pénteken közzétett harmadik negyedéves beszámoló eredményeit és a menedzsment várakozását. Másrészt ígéretet tett arra, hogy 2020-ig nem tervez további piaci tranzakciót a Budapesti Értéktőzsdén a birtokában lévő Waberer's részvényekkel.

A hétfőn közzétett tájékoztatás értelmében: A CEE Transport Holdco tudomásul veszi a Waberer's által 2018. november 9-én kiadott harmadik negyedéves pénzügyi jelentést, ami gyengébb profitabilitást mutat 2018-ban, mint 2017-ben. A CEE Transport szintén tudomásul veszi, hogy a vezetőség megkezdte egyes azonnali intézkedések bevezetését a profitabilitás visszaállításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés