Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt a Duna House a második negyedévben (2.)

Portfolio
A hétfői piaczárás után tette közzé második negyedéves beszámolóját a Duna House, a társaság árbevétele 57 százalékkal 1,9 milliárd forintra emelkedett a második negyedévben, az EBITDA 128 százalékkal 647 millió forintra nőtt, az adózott eredmény pedig 85 százalékkal 533 millió forintra emelkedett. A Duna House várakozásai szerint Forest Hill projekt befejezése mintegy három hónapot késhet, a menedzsment várakozásai szerint a projekt műszaki átadása várhatóan az év végéig megtörténik, a társaság ugyanakkor arra számít, hogy az eredmény elszámolása várhatóan a 2019-es pénzügyi évre tolódhat át.

A Duna House június elején már közzétett egy előzetes beszámolót a második negyedév eredményéről, a társaság a hétfői piaczárás után tette közé a részletes számait: A cégcsoport árbevétele 57 százalékkal 1,9 milliárd forintra emelkedett a második negyedévben, az EBITDA 128 százalékkal 647 millió forintra nőtt, az adózott eredmény pedig 85 százalékkal 533 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés