Előfizetői tartalom

Naponta 50 millió órát bukott a Facebook

Portfolio
Napi szinten 50 millió órával kevesebb időt töltenek az emberek Facebookon, de ez egyelőre nem hat a cég eredményességére, a bevétel és a profit még mindig robbanásszerűen emelkedik - derül ki a társaság negyedéves gyorsjelentéséből. Először esett a Facebook árfolyama a negyedéves számokra, de a menedzsment optimista kommentárja után megnyugodtak a befektetők.

Masszívan nyereséges továbbra is a Facebook hirdetési üzletága, még annak ellenére is, hogy a felhasználók kevesebb időt töltenek el rajta - bizonyította be a tegnap piaczárás után közzétett negyedéves gyorsjelentésével a társaság.2017-ben a sok kritika után a Facebook nagyobb hangsúlyt fektetett arra, hogy a felhasználók jobb minőségű tartalommal találkozhassanak, igyekeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés