Előfizetői tartalom

Nem is emlékszünk nagyon hasonlóra a Teslától - Hol marad a bűvésztrükk?

Mintha patikamérlegen kimérték volna a Tesla negyedik negyedéves beszámolóját, sehol egy váratlan bejelentés a Model 3 gyártására vonatkozóan, egy elhamarkodottnak tűnő ígéret, vagy egy konszenzustól érdemben eltérő szám. Láthatóan a befektetők sem tudnak mit kezdeni a helyzettel, az elektromosautó-gyártó hiába ért el rekord méretű veszteséget, az árfolyama meg sem rezdült az amerikai piacok zárását követő kereskedésben.

A Tesla fogadkozik, meg lesz az 5000 darabos heti gyártásA Tesla már január elején közzétette negyedik negyedéves értékesítési adatait, amelyből kiderült, hogy rekordmennyiségű (29 967 darab) autót adtak el, amely közel 35 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A negyedév során 15 200 darab Model S, 13 120 Model X és csupán 1543 darab...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés